top of page

FILOZÓFIÁNK

Kik vagyunk mi?

A Color Frame Salon megalkotásának a célja egy prémium, a legmagasabb szakmai és emberi minőséget nyújtó hajfestő lakásszalon megalkotása állt, ahol vendégeink a legnagyobb kényelemben szépülhetnek és töltődhetnek fel minden alkalommal.
 

A szalon megtervezése és kialakítása során nagyon nagy hangsúlyt fektettünk a helyszín kiválasztására, fontosnak tartottuk, hogy a város szívében legyen, olyan helyen amit könnyű megközelíteni minden irányból, mégis nyugodt zöld övezeti. Szerettünk volna egy olyan helyszínt ahol a régi és az új találkozásból egy igazán otthonos relaxáló szalont hozhatunk létre, ahol mindenki komfortosan és kényelmesen érezheti magát a legnagyobb nyugalomban és biztonságban.

Fő prémium élmény mellett kiemelkedő figyelmet fektetünk a fenntarthatóságra a mindennapi munkánk során. A szolgáltatások és a szalonélmény kialakítása során igyekeztünk minden ennek tükrében gondosan kiválogatni és megtervezni, megalkotni.

 

frame_colorful_transparent.png
_K7A4484_ok_edited.jpg

Szolgáltatásaink elsősorban a hajfestő és hajszínváltoztató szolgáltatásokra épül figyelembe véve, hogy a személyiséggel önazonos hajszínek készüljenek vendégeink számára. A szalonba érkező minden vendéget személyre szabott hajszín és hajápolási tanácsokkal látunk el, hiszen a hajápoltságának fenntartása nem ér végett a szalonból kilépve.  

 

_K7A4568_ok_edited.jpg
_K7A5286_ok.JPG
_K7A4721_ok_edited.jpg

A csapatunk minden egyes tagja kiemelkedő tudással rendelkezik, biztosítva ezzel a legmagasabb minőségű szolgáltatásokat!
A szalon szakmai vezetője és tulajdonosa Szofrán Zsolt hazai és nemzetközi platformokon elismert colorist biztosítja, hogy mindig a legújabb hajfestési innovációk, technikák biztosítva legyenek minden vendég számára.

 

_K7A5975_ok.png

"A legszebb hajszínek nálunk születnek"

bottom of page