top of page
_K7A6123_ok.png

CSAPATUNK

Tudj meg többet fodrászainkról! 

_K7A5975_ok.png

TOP COLORIST

Szofrán Zsolt

A 2020-as mindenkit nagyban érintő változás jutatott el a Color Frame brand megszületéséhez, mely célja vendégeink otthonos, pihentető környezetben való kiszolgálása egy igazán különleges környezetben.
Nagyon fontosnak tartom az önfazonos, személyiséghez, testalkathoz, hajtextúrához harmonizáló autentikus hajszínek és stylingok elkészítését, mellyel a szalonlátogatást követő hetekben magabiztosan viselhetik vendégeink frizurájukat.

_K7A6061_ok.png

COLORIST

Soós Violetta

Gyerekkorom óta a fodrászat és a hajak szerelmese vagyok. Rendszeresen veszek részt különböző szakmai megmérettetéseken, képzéseken. Még az amerikai életet is volt lehetőségem megtapasztalni és bepillantást nyerhettem a new york-i trendekbe.
A szakmaiság mellett pedig nagy figyelmet fordítok a vendégek emberi oldalára is. Barátságos légkört teremtve, közösen alakítjuk ki a koncepciót. 

_K7A5768_ok.png

 COLORIST

Madarász Viktor

Madarász Viktor vagyok, a Color Frame Salon egyik

fodrásza, valamint a Schwarzkopf Professionals hungary oktatófodrásza. Számomra nagyon fontos, hogy mindig kellő figyelemmel és precizitással keszitsem el a vendégeim haját, legyen szó festésről, vagy vágásról.

_K7A5800_ok.png

COLORIST

Láng Boglárka

Több éves tapasztalatommal,és maximális tudásommal segítelek az álomhajszíned elérésében. A hajaddal kapcsolatos kérdéséket nálam mindig bátran felteheted,amire készséggel válaszolok. Fő célom a haj egészsége.

_K7A5989_ok.png

COLORIST

Rikter Máté

Sok éves munkám eddig is és ezután is annak szentelem, hogy elégedett és mosolygós vendégeket láthassak a tükör előtt ülni! Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, hogy mindig naprakész legyek a legújabb festési és vágási technikákkal valamint, hogy vendégeimnek ez a találkozás igazi feltöltődés és kikapcsolódás is legyen! A Color Frame Salonban otthonos exkluzív környezetben , mosolygós, barátságos hangulatban várok minden kikapcsolódni és szépülni vágyó vendéget!

_K7A5829_ok.png

COLORIST

Kaltenecker Anita

9 évvel ezelőtt kezdtem a pályafutásomat, ami nekem nem csak munka, hanem önmegvalósítás is. Nagy gyakorlatra tettem szert különböző festési és vágási technikák terén, ehhez időt és energiát nem sajnálva több képzésen vettem részt. A hajfestés számomra hobbi, ahol kibontakoztathatom a kreativitásomat. Célom, hogy vendégeim természetes szépségét kihangsúlyozzam és együtt megalkossuk a számára tökéletes frizurát.

_K7A5833_ok.png

COLORIST

Tári Szabolcs

Azért választottam ezt a szakmát, mert szeretek emberekkel foglalkozni, a hajukat elkészítve mosolyt csalni az arcukra. A színekben, a festésben találtam meg az utamat: imádok gyönyörű lágy átmeneteket megvalósítani. Fontosnak tartom a folyamatos képzést, ami ebben a szakmában elengedhetetlen. 

Rendszeresen részt veszek az oktatásokon, hogy minél felkészültebben várhassam meglévő és új vendégeimet!

bottom of page